Bichon Havanais hvalpe blev født den 5/11 efter Bella Donna og Albert. De vil være klar til afrejse fra den 1/1. Forældrene har et skønt temperament og en dejlig pels. De er avlsgodkendt og testet fri for arvelige sygdomme, så som Patella og øjensygdomme.

Hvalpene kommer til at opleve en masse forskellige ting, inden de kommer herfra, så man kan forvente en modig hvalp der er frisk på livet.

Hvalpene bliver solgt med købsaftale, pasningsvejledning, DDH stamtavle, chipmærket og vaccineret, med sundhedsbog fra dyrlægen, ormebehandlet, kurv, tæppe, legetøj, foder, karde og kam.

Pris 14.000 for en han og 15.000 for en tæve. 

 

 

 

Smukke Molly med rødbrune aftegn. Hun er ledig.

Her ses Molly fra den anden side, hvor hun er hvid.

Flotte hvide Balder er ledig.

Her ses han med en allerede flot sort næse.

 

På de næste billeder er der 1 tæve tilbage i kuldet. De blev født den 15/11 og vil være klar fra den 10/1. Forældrene er Laika og Youngster, som har det skønneste temperament. De er begge avlsgodkendte og Youngster har vundet flere pokaler, samt en champion titel i juniorklassen. De er testet fri for Patella og øjenlyst uden anmærkninger.

Hvalpene bliver solgt med købsaftale, pasningsvejledning, DDH stamtavle, de bliver chipmærket og vaccineret, der medfølger sundhedsbog fra dyrlægen, ormebehandlet, der er foder, karde, kam, tæppe, kurv og legetøj med i pakken.

 

Her er en smuk tæve med rødbrune aftegn. Hun er ledig.

Hendes søskende ses på billederne nedenunder.