Hvis du/I gerne vil se stedet og hundene inden køb af hvalp, er I altid velkommen. Nogle har også brug for at komme, for at finde ud af, om det er den rigtige race for dem. Er du allergisk overfor hund, er det altid bedst at komme på besøg, for at se, om du/I kan tåle racen.

Ved første besøg, er det muligt at reservere en hvalp. Ved reservering betales et depositum, som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Restbeløbet betales ved afhentning eller overføres til konto.

Vi opfordrer hvalpekøberne til at besøge deres hvalp flere gange, hvis det er muligt. Vi oplever, at det betyder meget både for hvalp og ejere, at de kommer til at kende hinanden inden afhentning, det letter også flytningen. Under besøgene, giver vi råd og vejledning og her kan der stilles en masse spørgsmål. Merethe viser også gerne, hvordan man ordner pelsen på en af vore hunde og hvilke redskaber hun bruger. Sålænge I har hunden, vil vi gerne være behjælpelig med råd og vejledning.

 

Ting der følger med hvalpen:

DKK stamtavle

Købsaftale med 2 års reklamationsret

Pasningsvejledning

Kurv til hvalpen

Foder fra Eukanuba

Karde og kam

Legetøj

Bog om pasning og pelspleje

Tæppe der dufter af mor

Hvalpen er ormebehandlet

Hvalpen bliver undersøgt af vores dyrlæge, de bliver chipmærket og vaccineret som 7 uger, der er sundhedsbog med hvalpen.