Hundepasser

I hverdagene, har vi Ninette ansat, hun er vant til at omgås hunde og er rigtig god til at håndtere dem. Ninette sørger for den daglige rengøring og kontakten med hundene. Desuden hjælper hun med pelspleje og træning af dem som skal til hundeudstilling.

 

Merethe tager sig af det administrative, kontakten til kunderne, og så nusser hun med både hvalpene og hundene.

 

I foråret 2018 blev Emma og Ida fra Hodsager ansat, dem er hundene virkelig også glade for. Her i oktober 2023, har vi ansat Emilie og Dianna fra Tvis. Det er 2 piger, som virkelig kan nusse og lege med hvalpene.

Ida, Emilie og Dianna kommer her hver uge og hjælper med at passe hundene, gå ture med dem, lege og stimulere hvalpene. Vi er meget glade for de unge hjælpere, for de leger og nusser hvalpene og de voksne bliver bestemt ikke glemt heller.

Der er nok at se til, når et lille kuld hvalpe vokser op og skal leges med hver dag. Det passer vore hjælpere rigtig godt at nusse med hundene, de er utrolig dyrevenlige og hundene elsker dem og kommer glade løbende hen til dem.

Vi har løbende folk i virksomhedspraktik, som hjælper med det daglige arbejde i vores kennel. 

 

 

 

Christian leger med hvalpene.

 

 

 

Her er Mathilde med en Coton de Tulear hvalp. Hun forstår lige at snakke med hvalpene.

Kalle er også en rigtig god hjælper, her ses han med en Coton de Tulear hvalp.

Siden 2011 har der været flere unge i virksomhedspraktik på fuld tid. De har hjulpet med pasning, leg, socialisering af hvalpe, bygget hundeskov, rengøring hos hundene, gåture og meget mere.