Den 7-10-2023, var vi på dobbelt udstilling i Brande. Det var en rigtig dejlig dag med en meget hyggelig stemning i hallen. Ninette havde hendes Bella med og jeg gik med Loui. Bella fik cert på begge udstillinger og det gjorde Loui også. Hermed var champion titlen taget i baby klassen for Loui. Han gik senere videre i BIS ringen, her tog han 1. pladsen med storm.  

   

 

   

 

Vi havde en fantastisk dag i går den 21-1-2023 , hvor vi var på udstilling med DDH i Fredericia. Camilla gik med Gjedbos Havanna, det endte med, at de tog det hele med storm, så Havanna blev nummer 1 i Super Unghundeklassen. 

Gjedbos Mushu var med for første gang. Hun syntes det hele var spændende og blev slet ikke træt. Hun vandt også en stor pokal i Unghundeklassen.

 

   

 

   

Den 8. oktober 2022, var vi på DDH dobbelt udstilling i Brande. Det var en rigtig hyggelig dag. Ninette og Pernille havde Bella og Milo med i hvalpeklassen og jeg havde Havanna med i super unghunde klassen. Alle 3 hunde fik 1. præmie og cert i begge udstillinger. Herefter gik de alle videre i BIS ringen. Her opnåede Bella en flot 4. plads. 

Vi og hundene var godt trætte, da vi kørte hjem efter en dejlig dag.

 

   

   

 

Endelig, den 5. marts 2022, lykkedes det at komme på udstilling igen, efter en lang tid med Corona. Det var en skøn dag i Nyborg med en masse hunde i forskellige racer. Ninette og jeg havde Bella, Havanna og Alma med i hvalpeklassen. Det var en dobbeltudstilling, så vi var godt trætte alle sammen, efter den lange dag, med alle de indtryk.

Bella fik 1. præmie. Havanna fik cert i begge runder, så hun har nu opnået en champion titel i hvalpeklassen. Alma fik 1. præmie og en cert i anden runde.

 

      

 

29-2-2020 var vi på udstilling med Thilde og Laika. Det var endnu en rigtig hyggelig dag blandt hundefolk og et godt arrangement.

Thilde og Laika var begge i unghundeklassen i en dobbeltudstilling, men selvom dagen var lang og de skulle stilles 2 gange, så klarede de det super flot. Thilde med 2x1. præmie og 2xSL. Laika fik 1. præmie og SL. De gik herefter videre i BIS, hvor Laika blev 3. vinder i unghundeklassen.

 

   

 

    

 

Den 19-10-2019 var hun på DRU udstilling i Helle Hallen i Årre for første gang. Hun fik 1. præmie og SL i hvalpeklassen. Da vi skulle i ringen i BIS, var hun så træt, at hun ikke ville tage mere end nogle få skridt, men det var nok også en lang dag for hende.

 

 

6 juli var vi på udstilling i Aarup med Thilde og Rosie. Det var en lang dag, da vi skulle i ringen 2 gange og til sidst i BIS ringen. Thilde og Rosie klarede det rigtig flot trods regn og blæst på en lang dag. De fik begge 2 en 1. præmie og SL 2 gange og gik derfor videre i BIS. Thilde har nu en champion titel i Baby klassen og Rosie har en champion titel i hvalpe klassen.

 

   

 

   

 

Den 4. maj 2019, var vi på udstilling i Ejstrupholm. Det var Gjedbos Luna, som skulle deltage i Unghundeklassen. Det klarede hun super flot og fik en 1. præmie og SL og senere i BIS overraskede hun mig totalt og fik en fin 2. plads.

 

  

   

   

 

Den 27 oktober 2018, var vi på udstilling i Tjele med Gjedbos Luna. Luna fik en 1. præmie og klarede det fint i hvalpeklassen. Hun var kun 6 måneder gammel, så det var meget nyt for hende at komme med, men en god oplevelse som altid.

 

   

 

Den 28 januar 2018, var vi igen på udstilling med Honey. Denne gang i Nyborg hallen, hvor Honey fik 1. præmie og SL. Der var som altid, en dejlig og afslappet stemning blandt DRU medlemmerne.

Vi glæder os til at se hvalpe efter Honey, når hun bliver gammel nok.

 

 

Endnu en fantastisk hyggelig og indbringende dag i Helle Hallen den 3 december 2017. Her var det Gjedbos Bella der tog udstillingen i Unghundeklassen med storm og blev nummer 2 i BIS. Fantastisk godt gået Birgitte og Bella!

Honey fik igen 1. præmie og SL i Juniorklassen og er nu champion i Juniorklassen. 

 

Birgitte med hendes hund, Gjedbos Bella.

Altså Birgitte, hvor bliver godbidden af?

 

 

Honey med sin champion titel i Juniorklassen.

 

 

 

Her kommer billeder fra DRU udstilling i Helle Hallen lørdag den 21-10-2017. Denne dag var Birgitte og jeg afsted med Gjedbos Bella, som er vores datters hund, og Honey, som denne gang skulle i Junior klassen.

De klarede det begge super flot, Gjedbos Bella fik 1. præmie og Honey fik 1. præmie og SL og skulle derfor videre i BIS, her blev hun nummer 3.

Det var, som altid en rigtig hyggelig dag med masser af hundesnak.

 

Gjedbos Bella med pokalen.

 

 

 

 

 

Honey var dygtig.

 

Honey med pokalerne.

Lørdag den 19 august og søndag den 20 august 2017, var vi på DRU udstilling med Honey i Lem hallen. Hold da op hvor var Honey dygtig. Om lørdagen, fik hun 1. præmie og SL, herefter gik hun videre til BIS i hvalpeklassen og her blev hun nummer 1. Om søndagen, fik hun igen 1. præmie og SL og gik videre til BIS, her blev hun nummer 3. Honey har nu en champion titel i hvalpeklassen. Det var en dejlig weekend, og som sædvanlig med en rigtig hyggelig stemning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag den 8 juli 2017, var vi på udstilling i Nyborg med Bella og Molly. Begge tæver blev avlsgodkendt og fik ros for deres kærlige sind. Det bliver spændende at se hvalpe efter dem, for de er efter vores egen tæve Beauty og vores han Jobber.

 

 

 

 

 

 

Søndag den 29 januar 2017, havde vi igen Bianca med på udstilling i Lillebæltshallen, denne gang i unghunde klassen. Hun klarede det super flot og fik en 1. præmie og SL og gik videre til BIS. Der var fyldt med hunde og mennesker, men det hele foregik i en afslappet og hyggelig stemning. Det blev en lang dag, så vi fik en meget træt hund med hjem.

 

 

 

 

 

 

 

Udstilling i Ejstrupholm lørdag den 20 august 2016.

Det var en hyggelig dag i Ejstrupholm med en masse skønne mennesker. Bonnie blev avlsgodkendt og Bianca fik 1. præmie og SL, så hun gik videre til BIS, her var vi så heldige, at hun blev 4. bedste i hvalpeklassen!

 

Udstilling i Helle Hallen februar 2016.

Youngster blev avlsgodkendt med en 1. præmie i dag i unghunde klassen. Han var bare så nem at have med og opførte sig også eksemplarisk i dag. Vi glæder os til at se små røde hvalpe efter ham.

Udstilling i Helle Hallen oktober 2015.

Det var en indbringende og skøn dag. Youngster var virkelig i hopla. Han fik 1. præmie og SL i Junior klassen. I den sidste ring BIS, fik han en 1. plads, så det var virkelig en stor dag!

Udstilling i Hedensted den 18-8-2013

Vi havde en rigtig god og indbringende dag, Beauty fik 1. præmie plus særdeles lovende. I den sidste ring (BIS), fik hun en 2. plads, så det var helt fantastisk.

Beauty var modig, glad og meget rar at have med.

 

Hun ser helt stolt ud.

 

Udstilling i Ejstrupholm den 26-5-2013

Det var en rigtig hyggelig dag i Ejstrupholm sammen med flere hvalpekøbere.

Beauty, vores Bichon Havanais på 9 måneder blev præmieret med en 1. præmie plus særdeles lovende, så det var jo helt fantastisk.

 

Her er Beauty i ringen.

Hun klarede det super fint.

1. præmie plus særdeles lovende.

Her bliver Beauty tjekket af den tyske dommer.

 

Her er Beauty med sin pokal.

En af vore hvalpekøbere blev 2. bedste hvalp.

Her sidder den stolte mor med sin Coton de Tulear.

En anden af vore hvalpekøbere fik en champion titel i dag.

Her er hun i ringen med sin Coton de Tulear.

 

Udstilling i Hedensted den 11-8-2012

Det blev til en dejlig dag i Hedensted, hvor Fluffy fik en 1. præmie og SL i unghundeklassen.

Han var rigtig dygtig og fik samtidig hilst på en masse andre spændende hunde.

 

Her er billeder fra udstilling i Karup 27-3-2010. Molly og Bella Donna var med. Bella Donna fik 1. præmie og Molly vandt bronze, så det var rigtig godt. De klarede det fint i ringen, hvor Molly skulle gå først med Bella Donna lige i hælene.

Her er et par billeder, hvor de bliver tjekket af dommeren.

Molly bliver undersøgt af dommeren.

Her bliver Bella Donna tjekket af dommeren.

Molly klarede det bare så godt. Hun syntes det var spændende at møde andre hunde. Hendes søster var også mødt op, hun fik også en pokal.

En dejlig dag i Karup.

Her er billeder af Alfred, Alberte og Malou som var på udstilling i Thyregod hallen 1-3-08. Alfred vandt hvalpe show og Alberte og Malou fik hver en 1. plads.

 

 

Her tjekkes Albertes tænder.

Her tjekkes hendes pels.

Her ses Alfred og Alberte.

Alfred får en 1. præmie og vinder af hvalpeshow.

Jeg beundrer pokalerne